blaznive-lietadielko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

juch :)

..Zázraky sa dejú všade okolo nás.. Stačí sa len pozerať.. Ale väčšinou hladíme len jedným smerom a nevšimneme si ich.. A potom príde niekto kto je ten zázrak sám..:))
..Zázraky sa dejú všade okolo nás.. Stačí sa len pozerať.. Ale väčšinou hladíme len jedným smerom a nevšimneme si ich.. A potom príde niekto kto je ten zázrak sám.. ...Už ma to nebavilo.. Dnes... Všetko sa znova točilo len okolo Rómea.. Rómeo ťa hľadal chodili za mnou ludia čo ma stretávali na gagoch.. Čo by bolo v pohode.. Keby neprišla tá správa.. A potom znova raz jeden celý večer s ním a jeho spitými očami.. Hnevala som sa na celý svet.. Aj na neho.. A najviac na seba... Potom som len tak bez rozlúčky odbehla.. nemala som náladu sa lúčiť.. z nikým.. A tak som šla.. V tichosti čakala na bus.. A rozmýšľala som.. Želala som si nech je tá zem spálená.. Navždy.. Aby už nebolo kde stáť.. Nad čím sa trápiť nikdy.. Pretože až do dnes som na tej zemi stála ale.. Tá zem pálila.. Tak strašne pálila.. Nastúpila do autobusu a stále ponorená hlboko v sebe.. Bez nálady.. bez života.. Až dokým ma neoslovil jeden sympatický mladý chalan čo sedel vedľa mňa cez uličku.. ,, Máš rada Gadžu??" bola jeho prvá otázka.. A predstavil mi húsku čo si ukradol z gagov.. Začala som sa smiať pretože tú istú húsku som chcela ukradnúť deň pred tým ja a odletieť na ne ďaleko.. A tak sa medzi nami začal komunikácia.. Plná smiechu... Vlastne len toho smiechu.. A ja som bola šťastná.. Potom som s ním ešte zostala na nástupku prechádzali sme sa.. učil ma surfovať (áno na nástupku!!) a spieval mi pesničku.. Bol presne to čo som potrebovala... Ako zázrak zoslaný z neba.. moj zázrak.. už nikdy v živote ho nechcem stretnúť síce vjem jeho meno aj priezvisko a ľahko by som si ho mohla pridať na fejsbuku ale.. Nie radšej nie!!... Nech zázrak ostane len zázrakom.. A tá zem nech je aká chce.. Ja mám svoj osobný zázrak :)

ja....alebo v zivote su rozne chvile.... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014