blaznive-lietadielko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Alebo...

Mám chuť písať.. A píšem.. Alebo..:)
Mám neuveriteľnú chuť písať.. Veľa písať.. Písať o všetkom.. Vypísať sa sem zo svojho života.. Vpísať sa do svojho života.. písať tie nezmyselné príbehy bez pointy..Alebo.. Mám neuveriteľnú chuť písať, veľa písať, písať o všetkom.. Vypísať sa sem zo svojho života, vpísať sa do neho.. Písať tie nezmyselné príbehy bez pointy.. Mám neuveriteľnú chuť písať.. Nemusíte chápať a vlastne nemusíte ani čítať.. Pre mňa je podstatné že to tu bude.. Alebo.. Nemusíte chápať ani čítať, pre mňa je podstatné že to tu bude!!.. Nemusíte chápať.. Beriem si papier.. Nepáči sa mi.. Vyzerá až príliš papierovo.. Nechcem ho.. Preto si vezmem iný papier.. Alebo Si beriem papier.. Nie ten istý nebudem vás už trápiť tým ako sa mi ten predošlí nepáčil, aký bol papierový.. Tento sa mi bude páčiť.. Páči sa mi.. Alebo.. Si beriem papier.. Papier si položím pred seba na rozprávkovú knižku od Hansa Christiena Andersena.. Alebo.. Ho tam len položím.. Vezmem si pero.. Moje obľúbené.. Toto typu pier mám mám asi milióny, dobre sa snimi píše.. Alebo si len vezmem pero.. Jemne ho priložím na papier a začnem písať.. Je to také magické.. Spojenie pera a papiera.. Alebo ho jemne priložím a začnem písať.. V hlave mám kopu začiatkov, slov, fráz.. Sú tam už dlho.. čakajú dokým ich dám na papier.. Niektoré sa už zmierili s tým, že sa tam nikdy nedostanú a tak tam len tichúčko v kúte sedia.. A možno práve ony budú tie.. dnešne.. Alebo mám v hlave kopu začiatkov, slov či fráz... Chcete článok čítať znovu?? Skúste, možno sa zmení :)..Alebo..

V chose hlavy | stály odkaz

Komentáre

  1. Dneskáj už málokdo umí psát rukou, papírový papír.
    Za mně jsme měli krasopis,násadkovým namáčecím pérem, a až ve třetí třídě, pouze ti nejlepčí krasopisci dostali plnící péro v provedení Žák a flašku inkoustu k tomu. Velice zřetelně si to patuji, protože jsem si pro něj šel jako druhej z první lavice.
    publikované: 22.07.2010 11:48:09 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. uvod uz mas,
    tak do toho,pokracuj!:-))
    publikované: 22.07.2010 18:14:56 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    Mito: U nás dnes už nie je krasopis dokonca ani písanie.. Za to stále rada píšem perom na papier.. Je to taký zvláštny pocit cítiť to ako spolu pero a papier patria..:)

    Bonnie: Ale problém je, že ja vo vačšine prípadov úvodom aj končím :/
    publikované: 22.07.2010 22:27:50 | autor: blaznive-lietadielko (e-mail, web, autorizovaný)
  4. to poznam,
    tiez neviem,co s tym:-))
    publikované: 23.07.2010 14:07:28 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014