blaznive-lietadielko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Absurdné

Neviem či sa mám smiať alebo radšej plakať lebo zajtra budem znova uprostred hlbokej priepaste a neviem čomu mám veriť..
Všetko mi to príde také absurdné.. Ako som plakala keď si odchádzala na konci leta.. Ako som plakala keď si sa v decembri vrátila ako som sa bála, že si iná a ja ťa už nepoznám, že si nebudeme mať čo povedať.. Ako naivne som si myslela, že s tebou sa mi počas 19 dní podarí splniť si hocičo.. A najabsurdnejšie mi príde, že zajtra by som mala plakať zas.. .. Bojím sa.. Bojím sa, že je to pravda a ty zajtra odchádzaš.. Je to tak známy pocit dejavu len si neviem, nechcem spomenúť... Vieš vlastne je to jedno.. Je to márne.. Totižto viem, že zajtra odídeš.. A ja zostanem znova visieť niekde medzi nebom a zemou.. Zem bude ďaleko budem sa báť zoskočiť a nebo bude vysoko nebudem naň dočiahnuť.. ..Ale keď ja ešte nechcem (znova) zomrieť... ...Zostaň prosím ešte chvíľku.. Alebo.. Aj celý život.. :)

ja....alebo v zivote su rozne chvile.... | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    publikované: 08.04.2011 23:15:25 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014