blaznive-lietadielko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Diuš.. :)

..Lebo si pre mňa...časťou mňa.. :)
Drahá moja Dionea, ..Som ako ty... Začiatky listov tiež nemám moc rada.. Aj mne sa do hlavy nahrnie toľko myšlienok a každá chce byť prvá.. V hlave mám až priveľa začiatkov, stredov, koncov aj bezvýznamných fráz... ... A tak začínam.. Začínam lebo si pre mňa dôležitá.. Lebo možno aj keď máš pocit, že to tak nie je... Si pre mňa vždy a snáď aj navždy (aspoň dokiaľ to bude možné) synonymom šťastia... Mojím synonymom šťastia.. A, pretože ťa budem milovať viac ako jahody dokým sa Čína s Afrikou nespojí.. :) ... Žienka.. :) juj.. Keby si len vedela.. Ako mi chýba vidieť ťa každý deň u nás v triede či aspoň na chodbe.. Vedieť, že si v pohode.. chýbajú mi naše hodiny v bývalej 4.C. a takisto aj u nás.. Vždy keď sa začína Slovenčina a otvoria sa dvere ešte stále z nádejou pozerám či sa tam náhodou predsa len nezjavíš ty.. A potom prichádza ten pocit sklamania.. Lebo ťa nevidím.. Ale predstavujem si ťa.. A aj keď ti to možno cez kopu mojich problémov už až tak nedávam najavo.. Som to stále ja a stále si to ty.. sme to my.. Stále rovnaké... Stále sa ľúbime.. Viem to.. Cítim to niekde hlboko.. Pretože to čo je v nás je časom nezmazateľný súzvuk dvoch k sebe patriacich duší (aj keď mám miestami pocit, že tú dušu nemám) :).. A priznávam, možno si už aj pomaly zvykám že v tých dverách sa nezjavíš ty.. Ale ja si nechcem zvyknúť!!.. A tak som vždy v duchu s tebou.. A Šimonom.. Máš na sebe môj šál a kočíkujeme Šimonka.. je už trošku chladnejšie.. Vlastne je dosť chladno.. Obloha je už zafarbená farbami jesene a ladí s lístím.. Ale nás stále hreje to.. že máme jedna druhú.. :) ...Furt ťa ľúbim.. :)

ja moje priatelstvo | stály odkaz

Komentáre

  1. pekné vyznanie
    nech ho čas neodvanie..
    publikované: 11.10.2010 17:54:21 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. krasne,taku
    ucitelku by som chcela mat.alebo by som takou ucitelkou chcela byt:-)
    publikované: 11.10.2010 18:57:21 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. mala som šťastie na žiačku s "dušou" :)
    neopakovateľnú, s úžasnou fantáziou, bola si a stále ostávaš jedinečným dievčatkom, ktoré mi v mojich začiatkoch pomohlo tým, že dokázalo čítať medzi riadkami a podalo mi pomocnú ruku, uverila si v škriatkov, ani nevieš, čo to pre mňa vtedy znamenalo :) na to nikdy nezabudnem...a aj keď viem, že dušu nemám, som si viac ako istá, že to kúzlo z našich prvých dní ma opantalo na celý život a vždy budem (aj) Tvoja :*

    ďakujem za vyznanie milučká Wewe, tieto riadky sú mi známe a nosím ich stále pri sebe, kúsok od Teba a Teba vo svojom srdiečku...NAVŽDY :)

    ľubenkám Ťa a často na Teba myslím, dievčatko, žienka moja krásna <3

    ps: čoskoro sa uvidíme ;)
    publikované: 11.10.2010 20:29:29 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  4. aaaaaaach to je take krasne dievcence :))))
    aj ja vas lubim :)))))) som sa nechala uniest :P ospravedlnujem sa ;))
    publikované: 11.10.2010 22:03:22 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. dnes je veľmi populárne hovoriť "ľúbim Ťa, ľúbim"
    až sa bojím, že sa význam tohto slovíčka stráca a akosi zovšednieva...ja ho hovorím zatiaľ trom ľuďom, pri rodičoch som na to nebola zvyknutá...a nerada ho píšem hocikam a hocikedy, pretože v sebe skrýva strašne veľa, mňa celú, moje najhlbšie pocity...ťažko sa mi to všetko vyslovuje nahlas, už ľahšie píše, len som chcela dodať, že aj písaným "ľúbim" obdarúvam len tých, ku ktorým to naozaj cítim...

    viem, že dnešní mladí ľudia sú oveľa spontánnejší v prejavovaní citov, otvorenejší, čo je fajn, ale...neľúbim kamarátku tak, ako tých troch ľudí, ku ktorým patríš aj Ty, wewe :)

    <3

    krásny deň všetkým :)

    ps: kiti, nemáš sa za čo, bolo to spontánne a milé, ako som už vyššie písala :)
    publikované: 12.10.2010 10:06:48 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Čo to znamená - nemám dušu?
    Nemám preto, lebo som ju stratil? Alebo preto, že som ju nikdy nemal? A som vôbec človek, keď nemám dušu?
    publikované: 12.10.2010 18:23:07 | autor: ?? (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Vieš, že dušu máš..
    ..Diuš vieš, že dušu máš.. Lebo ak by si aj náhodu nemala svoju (čomu ja neverím) určite máš kúsok z mojej...Lebo (aj) v tebe mi zostal kúsok duše.. a tam stále trvá a trvá a trvá.. A čo sa týka mojej duše.. Mám ju viem to.. Len.. Už dlkšiu dom neviem kde sa túla.. :))
    publikované: 13.10.2010 15:19:08 | autor: blaznive-lietadielko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014