blaznive-lietadielko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

..Keď slová neexistujú..

.. vymýšľať názvy na pocity??
... áno.. ukradnite mi život.. Roztrhajte ho.. Pobite sa o jeho kusy.. .. A potom možno zistíte, že aj ja som len človek.. Nie nie som tá víla.. Už nie.. Nie som to slnko.. už nie.. a už dokonca nie som ani ten slimák či ružový ker.. Už nie.. ..A potom možno zistíte.. že nikto z vás.. nevie a nikdy nevedel, nikdy si neuvedomil, nikdy nerozmýšľal, nikdy nepoznal.. Mňa.. .. Nikto!!.. A tak sa zo mňa pomaly stáva.. Prach.. Zvláštne ako teraz chutí život.. Zvláštne je už len to, že vôbec chutí.. ..Asi mal pravdu.. Možno to naozaj nechápem... .. A tak jediné slová.. ..Odpúšťam.. ..A utekám..

V chose hlavy | stály odkaz

Komentáre

  1. ...niekto predsa!
    netráp sa ...mám istý čas podobné pocity ALE niekto predsa! má iniciály J.K a zomrel aby si ty mohla žiť :) takže niekto predsa :)
    publikované: 16.09.2010 22:02:34 | autor: milovana (e-mail, web, autorizovaný)
  2. lietadielko malicke :)
    hlavu hore a krok vpred... ;)
    nechci aby ta ludia poznal... budu v tebe citat ako v otvorenej knizke... to nieje dobre... aaaa neutekaj.... alebo len tak okolo domu a potom sup naspet ;)) cas vsetko spravi vzdy... :) hug
    publikované: 17.09.2010 10:02:55 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Ajajajajaj
    dievčatá... Veď ja to predsa vštko vjem..len občas na to zabudnem..ale aj tak vám dakujem.. za to že ste... ani si nedokážete predstaviť ako velmi mi pomáhate..aj keď len obyčajnm krátkym komentárom :))
    publikované: 26.09.2010 19:19:41 | autor: blaznive-lietadielko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014